HTML

Juhász Péter mondatait az "ÉnVélemény" blog véleményezi.

Link a bejegyzésre: Juhász Péter nekiment a belvárosi szociknak a tavalyi kampány miatt.

Hozzáfűzésem:

Tisztelt Juhász Péter!

Te, aki Polgármester-jelölt voltál az Önkormányzati Választásokon, te, akinek a vállán kellett volna vinnie az egész belvárosi kampányt, akinek az élére kellett volna állnia a baloldali összefogásnak, te mennyit tettél a baloldali egyéni jelöltjeiért a választókerületekben?

Még a saját pártod egyéni jelöltjeit is cserbenhagytad. Nem volt se kampányközpontod, se embered, se időben szóróanyagod. Elbuktad a választást, elbukta a pártod is és elbukta a baloldal is a belvárosban. Azt a választást, aminek elméletben te voltál a vezéralakja. Ezen érdemes elgondolkodni.

Volt egy biztos listás helyed, abban ülsz most. Azt a listás helyet minden baloldali szavazónak, még a szociknak is köszönheted.

Szólj hozzá!

Címkék: politika választás2014

A bejegyzés trackback címe:

https://varosember.blog.hu/api/trackback/id/tr257092111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása