Kisállat szemészeti szakrendelés
Kutya macska szembetegség diagnosztika, kezelés és műtétek.
www.allatorvos-szemeszet.hu


R&D Kismama Divat
Minőségi és egyedi kismamaruha megfizethető áron. Új nyári kollekció.
www.kismama-divat.hu

HTML

Juhász Péter mondatait az "ÉnVélemény" blog véleményezi.

Link a bejegyzésre: Juhász Péter nekiment a belvárosi szociknak a tavalyi kampány miatt.

Hozzáfűzésem:

Tisztelt Juhász Péter!

Te, aki Polgármester-jelölt voltál az Önkormányzati Választásokon, te, akinek a vállán kellett volna vinnie az egész belvárosi kampányt, akinek az élére kellett volna állnia a baloldali összefogásnak, te mennyit tettél a baloldali egyéni jelöltjeiért a választókerületekben?

Még a saját pártod egyéni jelöltjeit is cserbenhagytad. Nem volt se kampányközpontod, se embered, se időben szóróanyagod. Elbuktad a választást, elbukta a pártod is és elbukta a baloldal is a belvárosban. Azt a választást, aminek elméletben te voltál a vezéralakja. Ezen érdemes elgondolkodni.

Volt egy biztos listás helyed, abban ülsz most. Azt a listás helyet minden baloldali szavazónak, még a szociknak is köszönheted.

Szólj hozzá!

Címkék: politika választás2014

Selyemtyúk: menő.

Hogy miért nem Vattatyúknak hívják, nem tudom, de ha lesz egy talpalatnyi földecském, ilyet beszerzek.

selyemtyuk.jpg

1 komment

Címkék: állattartás selyemtyúk

Samsung Z okostelefon, Tizen operációs rendszerrel. Ezmiez?

Amit tudunk, hogy hivatalosan bejelentették a Samsung Z készüléket. Amit én nem értek, hogy mi a cél vele. Szerintem csak a Samsung körüli állóvíz felkavarása. Meglátjuk, mire lesz elég.

samsung-z.jpg

Amikor először hallottam arról, hogy a Samsung saját operációs rendszerrel ad ki telefont, arra gondoltam, hogy valamilyen „butított” készüléket szándékoznak bevezetni, kimondottan a szegényebb piaci szegmensben.
Ezzel nagyjából egyezik az, hogy a Samsung Z első körben Oroszországban árusítja majd a készüléket, várhatóan a harmadik negyedévtől. A június 5 –i bejelentésen hangsúlyozták is, hogy egyelőre nem tervezik sem az amerikai, sem pedig az európai régióban való bevezetést.

11 komment

Címkék: mobil kütyü Samsung Z

Női kerékpárok a mindennapokra

Megint bicaj, de most a Kedvesnek. Női kerékpár design olasz módra.

olasz-noi-kerekpar.jpg

Már két hete hallatom a tolófájásokat, mert próbálom kipréselni magamból, hogy milyen kerékpárt válasszak. A Kedves kihasználta a pillanatnyi gyengeségemet és bejelentette, szeretne ő is egyet. A dolog azért meglepő, mert vagy 10 éve nem biciklizett.

Szólj hozzá!

Címkék: weboldal olasz kerékpár városi kerékpár női kerékpár

Ne dőljünk be az ingyenes SEO ajánlatoknak. De mikor gyanakodjunk?

A szaktudást meg kell fizetni. Ami ingyen van, még lehet jó, de az igazán profi szolgáltatás bizony pénzbe kerül. Az ingyenes beetetés viszont a kéretlen levelek legnagyobb fegyvere.

seo.png

Ma Nagy Katalin nevével érkezett egy email, mely egy teljesen ingyenes linkcsere lehetőségre és keresőoptimalizálásra hívta fel a figyelmem.

Szólj hozzá!

Címkék: seo internet honlapkészítés

Kötelezővé tenni a választási részvételt?

EU választás részvételi arány: 28,92%. Bár megígértem magamnak, hogy nem fogok politikával foglalkozni itt, elgondolkodtam a szavazás kötelezővé tételén.

valasztas.png

A 2014 –es év a választásokról szól, három is van idén, ami 20 évente következik csak be. A közélet, a társadalom ezzel foglalkozik folyamatosan. Ez most egy megkerülhetetlen téma. Erre az évre tehát 8 millió politológus országává válunk, szinte mindenki ilyen olyan formában, de erről beszél és észt oszt.

54 komment

Címkék: politika választás2014

Apple okosóra

Meglátjátok: az Apple újra a teremtő szerepében tetszeleg majd.

ora.jpg

Nem véletlen, hogy a Samsung és más gyártók már lassan egy éve kihozták az okos-óra modelljüket. Sőt tulajdonképpen már évek óta létezik ilyen, gondoljunk csak a SonyEricsson próbálkozásaira. De amint kijön az iWatch, mindenki azt akarja majd.

35 komment

Címkék: apple kütyü iwatch

Kerámia napszemüveg

Olasz design, érdekes anyaghasználat.

t1_15_le.jpg

Napszemüveg keresgélés közben akadtam rá egy igazán szép darabra. Sportos és hétköznapi viseletnek tökéletes lesz és nagyon tartós darabnak tűnik.

Szólj hozzá!

Címkék: olasz napszemüveg

Michael Schumacher

Csak addig fontos a rajongó, amíg pénzt fizet? Nem leszek népszerű.

forza_michael.jpg

Szögezzük le, hogy jégcsákánnyal ütném azokat a szánalmas f*szokat, akik híres emberekről kreált kamu hírekkel árasztják el a netet. Nem is értem, hogy ez miért jó nekik, de valószínűleg más dimenzióban gondolkodom.

De azért gondolkodjunk el azon, miért lehet rávenni egy félbolygónyi idiótát arra, hogy rákattintson a „Michael Schumacher felébredt a kómából – videofelvétel” címmel ellátott internetes kamu hírre. Csak nem azért, mert nincsenek igazi hírek?

Szólj hozzá!

Címkék: schumacher forma1

Állatorvos szemészet szakrendelés

alaltorvos-tacsko.jpg

Míg az emberorvos esetében azért már jó eséllyel ki bírjuk találni, hogy milyen szakrendelést válasszunk, addig az állatorvosról azt gondoljuk, hogy amolyan univerzális doktorok ők. Elvisszük a jószágot és majd megoldja. Pedig meglepően erős a szakosodás az állatorvosok között is.

Szólj hozzá!

Címkék: weboldal internet állattartás