Kisállat szemészeti szakrendelés
Kutya macska szembetegség diagnosztika, kezelés és műtétek.
www.allatorvos-szemeszet.hu


R&D Kismama Divat
Minőségi és egyedi kismamaruha megfizethető áron. Új nyári kollekció.
www.kismama-divat.hu

HTML


Kisállat szemészeti szakrendelés
Kutya macska szembetegség diagnosztika, kezelés és műtétek.
www.allatorvos-szemeszet.hu


R&D Kismama Divat
Minőségi és egyedi kismamaruha megfizethető áron. Új nyári kollekció.
www.kismama-divat.hu

sidebar.png

Állatorvos szemészet szakrendelés

alaltorvos-tacsko.jpg

Míg az emberorvos esetében azért már jó eséllyel ki bírjuk találni, hogy milyen szakrendelést válasszunk, addig az állatorvosról azt gondoljuk, hogy amolyan univerzális doktorok ők. Elvisszük a jószágot és majd megoldja. Pedig meglepően erős a szakosodás az állatorvosok között is.

Erre akkor jöttem rá, amikor a kutyaállat olyan szemproblémát produkált, melyet műteni kell. A saját állatorvosom ugyan elmondta, hogy mi az, (nem tudnám visszaismételni), de a műtétet már nem vállalta. Szerencsére, félretéve minden szakmai féltékenységét, ajánlotta egy kollégáját, akiről tudta, nagyon komoly szemészeti és szemsebészeti tapasztalattal rendelkezik.

Nosza, otthon fel a netre. Először is a magyar internethez képest igen szép és használható a honlap. De ami a legfontosabb, hogy nagyon komoly tartalommal van feltöltve.
Találtam linket a szemészeti betegségek tájékoztatói –ról, ahol nagyon pontos leírások vannak az adott betegségről, minőségi képekkel illusztrálva. És ráadásul okosan, a képek csak kicsiben vannak fent, aki nem bírja, az se retten el, de megnyitva konkrétan egy laikus is fel tudja ismerni a saját állatának tünetét. A kutya szembetegség leírások külön kereshetőek.
De ugyanilyen részletességgel fent vannak a diagnosztika valamint a kezelések és műtétek leírásai is. Teljesen azt éreztem, hogy már látatlanba is egy komoly állatorvos szemészet szakrendelést találtam.

Aztán olvasom, hogy „egyedülálló műszerek és eszközök”. Na, nekem nem szokásom bedőlni a reklámszövegeknek, hát utánanéztem, hogy mi is az a Takagi OM8. Kiderült, nem csak hogy egy rettenetesen drága sebészeti mikroszkóp, de itthon még az emberkórházakban is ritkaságnak számít. Ez azért elég meggyőző. A műtőről is találtam képet és az is elég komolynak tűnik.

mutet.jpg

Nincsenek közel, mert Budakeszin van a rendelő. De nekem már csak a telefonos egyeztetés van hátra és kiderül érdemes e átutaznom a városon, hogy a kutya szembetegsége jó kezekbe kerüljön.

(A képet a honlapról szedtem.)

Szólj hozzá!

Címkék: weboldal internet állattartás

A bejegyzés trackback címe:

https://varosember.blog.hu/api/trackback/id/tr376177830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása