Kisállat szemészeti szakrendelés
Kutya macska szembetegség diagnosztika, kezelés és műtétek.
www.allatorvos-szemeszet.hu


R&D Kismama Divat
Minőségi és egyedi kismamaruha megfizethető áron. Új nyári kollekció.
www.kismama-divat.hu

HTML


Kisállat szemészeti szakrendelés
Kutya macska szembetegség diagnosztika, kezelés és műtétek.
www.allatorvos-szemeszet.hu


R&D Kismama Divat
Minőségi és egyedi kismamaruha megfizethető áron. Új nyári kollekció.
www.kismama-divat.hu

sidebar.png

Minimál design kerékpárok

mbm_double2_kerekpar.jpg

A városon belüli közlekedésben a kerékpározás újra divatba jött, köszönhetően az egyre bővülő kerékpárút hálózatnak és annak, hogy egyre több munkahely, étterem vagy romkocsma vált kerékpáros baráttá. A mai városi kerékpár stílus a letisztult és minimál megjelenés valamint a fixi és single speed hajtás irányába mutat. Divatosak a szinte teljesen lecsupaszított design modellek és az átalakított kerékpárok. Én is ebbe az irányba gondolkodom.

Sokan régi retro acél kerékpárvázakat újítanak fel vagy komplett kerékpárokat alakítanak át ismerősök segítségével, ilyen olyan alkatrészekből. Van azonban más lehetőség is, hiszen néhány kerékpárgyártó, aki igazán divatos és stílusos kerékpárokat kínál. Ezek a modellek pedig már itthon is beszerezhetőek, meglepően korrekt áron. És az új gyártású hibátlan váz, a minőségi alkatrész, illetve az 1 éves jótállás az új kerékpár vásárlása mellett szól.

Az olasz gyártmányok között is találunk remek városi kerékpár modelleket, és nem kell hangsúlyozni, hogy Olaszország a minőségi kerékpárok és a design hazája. Néhány megfizethető áru, stílusos és itthon is kapható városi fixi és single speed kerékpárt összegyűjtöttem.

Metal

Azt hiszem, ennél szebb kerékpárt nem talál, aki a csillogó, de letisztult elegancia híve. Polírozott alumínium váz és villa, polírozott alumínium felnik hófehér gumival, stílusos alkatrészek és kiegészítők. Megfordítható hátsó kerék fixi vagy szabadonfutós módban is használható.
Ez a kerékpár egyszerre nagyon retro és nagyon modern.

 

Double2

Az egyszerűség színesben. Hagyományos vékony acélváz, kontrafék és kétsebességes hátsó agy. Ez a kerékpár a végtelenségig letisztult, abszolút retro megjelenésű, de mégis mai stílusú. Remekül eltalált színekben rendelhető és a hátsó felni mindig a váz színéhez igazított.

 

Nuda

A hagyományos acélváz modern feldolgozása, szálra csiszolt alumínium kiegészítők és hófehér gumik. Letisztult és hihetetlenül jól néz ki. Az extra megjelenést pedig a különleges színek és megoldások adják. A négy színben kapható kerékpárnál nem a váz színe nyújt különlegességet, mert az egy fényes halványszürke fényezést kapott. A speciális színek ezt kiegészítve a kerék felnik színében, a lánc színében valamint a kormánymarkolat és az ülés színében jelennek meg. A trendi plüss típusfelirat pedig már csak egy apróság hozzá.

 

Unit

Ha túl sok neked a csillogás, akkor a matt fekete acélváz lehet a te választásod. Ennél a kerékpárnál egy kicsit modernebb, mai vázformát kombináltak a hagyományos formájú első villával. Ehhez jönnek a szintén matt fekete kerék felnik. Az igazi retro érzést pedig a kontrafék egészíti ki.
Kapható teljesen matt fekete színben, aminél minimálabb kerékpár el sem képzelhető. De ha szükséges egy kis design, választható három rikító színben, ahol a matt fekete vázat a kerék, a lánc, az ülés és a kormánymarkolat egységes színe ellensúlyozza.

 

MaxiLux

Egy retro kerékpár azoknak, akik nem a sebességet, hanem a kényelmes haladást részesítik előnyben. A hagyományos fekete acélváz, a single speed hajtás és a kontrafék mellé vastagított 26” –os vajszínű gumikat terveztek. Kényelmes, rugós ülés igazán eredeti, a sárvédők és a láncvédő pedig elképesztően szép.

Az olasz MBM kerékpárok magyar forgalmazója a Biondo Bike kerékpárüzlet.

Szólj hozzá!

Címkék: olasz kerékpár városi kerékpár

A bejegyzés trackback címe:

https://varosember.blog.hu/api/trackback/id/tr306167189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása